Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(IQSDesprés de la bona acollida del curs passat, IQS convida de nou a tots els alumnes de batxillerat a participar en una nova edició de les Activitats IQS per a alumnes de Batxillerat.

Enguany, IQS ha dissenyat un complet programa de més de vuitanta sessions vinculades amb els àmbits de la Química, l'Enginyeria Química, la Biotecnologia, la Farmàcia, l'Enginyeria Industrial i l'Administració i Direcció d'Empreses, que es corresponen amb la seva pròpia oferta formativa de Graus i Dobles Graus.

Repartides entre els mesos de febrer i maig, les activitats es realitzaran a la seu d'IQS, els dimarts, dimecres i dijous, amb un horari d'inici previst a les quatre de la tarda i van dirigides a alumnes que, en el moment present, estiguin cursant segon o primer curs de Batxillerat.

L'orientació eminentment pràctica i multidisciplinària de les sessions, així com el fet de ser realitzades per professors d'IQS School of Engineering i IQS School of Management, suposen un atractiu addicional per als participants, ja que els permet aprofundir en temes que estan estudiant en alguna de les assignatures del Batxillerat i, a la vegada, aclarir dubtes i adquirir idees, que els poden ajudar en la decisió que han de prendre a l'hora d'escollir els seus estudis universitaris.

Les sessions relacionades amb l'àmbit científic (Química, Biotecnologia i Farmàcia) i amb l'àmbit de l'enginyeria (Enginyeria Industrial i Enginyeria Química) contemplen la possibilitat d'experimentar i conèixer de primera mà les investigacions i activitats que es realitzen en els laboratoris i tallers d'IQS, mentre que les vinculades amb l'àmbit d'administració i direcció d'empreses, analitzen temàtiques referides a les àrees funcionals de l'empresa i casos d'èxit de projectes cientificotecnològics convertits en projectes empresarials.

La inscripció és lliure i gratuïta i es pot fer a qualsevol de les sessions que s'ofereixen entre els mesos de febrer i maig. Qualsevol alumne de segon o primer de Batxillerat s'hi pot inscriure, a títol individual, a través de la pàgina web.

D'altra banda, les activitats també estan orientades a les escoles que, prèvia inscripció, hi vulguin participar amb un grup compacte d'alumnes dels seus respectius grups de Batxillerat, recomanant-se, en aquest cas, que el grup vingui acompanyat per un professor de la pròpia escola.