Vés al contingut

notícies relacionades

Cristina Fornaguera: “La seguretat de les vacunes del Covid-19 està garantida al 100%”

(CR) Des de l’inici del procés de vacunació del Covid-19, arreu del món s’ha generat molta controvèrsia pel que fa a la seguretat de les vacunes, als seus possibles efectes secundaris, i fins i tot a les garanties morals que les envolten. La suma d’aquests factors han causat un rebuig a vacunar-se per part d’alguns sectors de la població, provocat en gran part per la desinformació.

Salvador Borrós: “Vull potenciar el discerniment a IQS”

(IQS) Salvador Borrós va ser nomenat director general de l’Institut Químic de Sarrià (IQS) a principis d’octubre. Borrós és doctor en enginyeria química i ha desenvolupat la seva carrera professional entre l’acadèmia i el món empresarial. IQS conversa amb el nou director general al voltant dels seus reptes i realitats.

El pensament incòmode de Simone Weil, a l'IQS

(Laura Mor –CR) Com podem llegir la situació que viu el nostre país a la llum de Simone Weil? Això és el que es va plantejar l'Institut Químic de Sarrià (IQS) com a amfitrió del col·loqui anual que convoca l'American Weil Society, una branca de l'Associació francesa per l'estudi d'una de les pensadores i místiques europees més rellevants del segle XX.

Pere Borràs demana a l'IQS “posar els talents a favor d'un món millor”

(Laura Mor –CR) “Sant Ignasi parteix de la base que Déu està actuant en la història; però no hi actua Déu únicament, hi ha les forces del mal que s'estan posant les botes. Què ens toca? Col·laborar amb la dinàmica positiva”. És la proposta ignasiana que va defensar el jesuïta Pere Borràs en la tertúlia convocada divendres per la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià de l'Institut Químic de Sarrià.

Veure la fe