Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Parròquia Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei) Aquest dissabte s'ha inaugurat la Llar d’acollida Magdalena Bonamich, al carrer Àngel Guimerà de Molins de Rei. Aquesta casa va ser donada a la parròquia per aquesta feligresa en el moment de la seva defunció, el mes d’octubre del 2011, juntament també amb un llegat econòmic. El consell pastoral de la parròquia va decidir en aquell moment dedicar la casa a un projecte d’habitatge social, dedicant també bona part dels diners deixats a rehabilitat l’immoble. D’aquesta manera van començar les obres que han culminat amb la inauguració. 

La llar d’acollida és un edifici de dos plantes, garatge i pati, amb capacitat per a 10 persones; cada pis té 5 habitacions, lavabos, menjador i cuina compartida. La parròquia manté la propietat de l’immoble, però l’ha cedit a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, per tal que hi desenvolupi aquest projecte d’habitatge social, en coordinació amb els serveis socials de l’Ajuntament de Molins de Rei.

A l’acte d’inauguració van prendre la paraula Joan Torrents, director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat; Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei; i Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat, qui també va beneir l’edifici. Tots ells van lloar la iniciativa d’aquest projecte, tan necessària en els actuals moments de crisi econòmica i de necessitats d’habitatge per a moltes persones. També hi van assistir diversos regidors de l’Ajuntament, el consell pastoral i la comissió d’economia i obres de la parròquia, membres del consell de Càritas diocesana, voluntaris de Càritas parroquial, així com també algunes persones vinculades familia Bonamich i molts altres feligresos i veïns.

Acabat l’acte, tots els assistenst van poder visitar les instal·lacions remodelades, en espera de posar-se en funcionament ben aviat. La parròquia té la intenció de dedicar properament una altra part dels diners deixats en herència a una de les altres grans il·lusions de Maria Magdalena Bonamich, la continuació dels vitralls pendents de l’església de Sant Miquel.