Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) A partir d’aquesta setmana des de CatReligióTV es podrà seguir cada diumenge en directe la missa conventual de Montserrat. De la mateixa manera que l’emissió de la missa conventual es pot seguir a través de MontserratTV per internet, el senyal estarà disponible a CatalunyaReligió.

La celebració de cada diumenge a les 11 del matí també l’emeten en directe diverses televisions locals de Catalunya que cobreixen gairebé tot el territori, que se suma a l’emissió que ja fa uns anys emet TV3. Així, els monjos benedictins han aconseguit augmentar la repercussió de la celebració dominical i la difusió a través de diversos canals a tot Catalunya i a qualsevol part del món a través d'internet.

Coincidint la difusió d’aquestes emissions a CatReligióTV amb la celebració de la Mare de Déu de Montserrat, aquest divendres a les 10 de la nit també es podrà seguir a CatalunyaReligió la Vetlla de Santa Maria i la missa del dissabte 27 d’abril. La vetlla és una de les celebracions religioses que anualment apleguen més joves a Catalunya i aquest any estarà presidida per Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat. La missa del dia de la Moreneta la presidirà el cardenal Lluís Martínez Sistach

Justament aquest 27 d’abril fa un any de l’inici oficial de les emissions de MontserratTV per internet. A través d’aquest canal s’emeten la majoria els oficis que se celebren la Basílica de Santa Maria, com són el de Laudes (7.30h), la missa conventual del monestir dels diumenges i les solemnitats (11h), el Cant de la Salve i el Virolai a càrrec de l’Escolania (de dilluns a divendres, a les 13h) i l’ofici de Vespres (18.45h). Fora d’aquest horari d’emissió en directe s’han anat incorporant alguns continguts informatius i divulgatius elaborats des del Departament de Comunicació de Montserrat.

A més de la missa de cada diumenge, puntualment CatReligióTV oferirà algunes celebracions destacades de l’any litúrgic des de Montserrat.