Vés al contingut
Catalunya Religió

(Centre Tarraconense) Francesc Torralba, doctor en Filosofia i Teologia i professor de la Universitat Ramon Llull (URL), va pronunciar una conferència el dimarts 14 de maig, a la sala d’actes del Centre Tarraconense El Seminari, a professors i mestres de les escoles diocesanes en un acte organitzat per la Fundació Sant Fructuós. Torralba va donar a conèixer els poders de la intel·ligència espiritual i els beneficis que aporta per al desenvolupament de la vida humana.

«Independentment de les creences hi ha una demanada de recerca espiritual en tots els àmbits», va explicar. Francesc Torralba va destacar la pràctica de la soledat, la importància del silenci, la contemplació, la capacitat de meravellar-se, el diàleg i, fins i tot, l’exercici físic com a formes per a desenvolupar l’espiritualitat.

Aquesta formació s’insereix en el Projecte Encaix de la Fundació Sant Fructuós, un sistema específic d’estimulació neuromotora i aprenentatge individualitzat basat en el desenvolupament de totes les intel·ligències de la persona (intel·ligències múltiples).

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.