Vés al contingut

notícies relacionades

Francesc Torralba: “Tot ens convida a no interioritzar i a evadir-nos”

(Glòria Barrete –CR) El concepte d’interioritat és ja un concepte ben present a nombroses comunitats educatives. Es parla d’educació en la interioritat, de l’escola com a potenciador de la interioritat, de com l’educador ha de motivar l’educant a interioritzar. Ara, és només la interioritat terreny del món educatiu?

Cinc anys d’Amoris Laetitia: “Tenir cura l’un de l’altre”

(Bisbat d'Urgell) Tenir cura l’un de l’altre. Cinc anys d’Amoris Laetitia, aquest ha estat el títol de la conferència de Francesc Torralba per al bisbat d'Urgell aquest dilluns. Retransmesa en directe per Youtube, la xerrada fou seguida en directe per prop d’una vuitantena de persones i més de tres-centes cinquanta en les 12 hores següents.

La Jornada RELIG 2020, en format virtual

(DGAR) La Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) organitza anualment les jornades RELIG en les quals promou la reflexió d’una temàtica vinculada al fet religiós, des del vessant teòric i pràctic, combinant ponències i experiències pràctiques impulsades per les administracions públiques i el teixit associatiu religiós.

Torralba: “Hem de ser curosos amb la soledat imposada”

(Fundació Pere Tarrés) “Si un ésser humà viu permanentment sol, o és un Déu o és una bèstia” ha afirmat, parafrasejant Aristòtil, Francesc Torralba, filòsof, teòleg i assagista, en la videoconferència organitzada de manera conjunta entre la Fundació Agrupació i la Fundació Pere Tarrés. Degut a la situació sanitària actual, l’acte s’ha celebrat de manera telemàtica i amb uns mesos de retard.

panoràmica

Veure la fe

podcasts