Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) S’havia de celebrar a l’octubre, però la pluja va obligar a ajornar-la al mes de febrer. Tot i el contratemps, les “Olimpíades”, el tema escollit per la trobada juvenil d’aquest curs, es van poder celebrar finalment els passats 16 i 17 de febrer a Sant Celoni, al col·legi de La Salle.

En total, van ser més de 300 participants entre infants, joves i monitors voluntaris, els que es van trobar per celebrar la tercera edició de La Clau, una trobada preparada pels grups, esplais i agrupaments escoltes de les escoles de La Salle Catalunya. Organitzats per grups d’edat i acompanyats pels seus monitors, els participants van gaudir de diferents activitats com l’excursió de dissabte, tallers i dinàmiques diverses, així com també jocs de nit. La gran protagonista fou l’activitat que es dugué a terme a la Plaça de la Vila, on el taronja, el groc, el blau, el vermell i el verd “van envair” el poble al ritme de la música i acompanyats pels timbalers de Sant Celoni. Diumenge al matí, temps per la celebració conjunta i el comiat amb l’hora dels adéus.

Aquesta ha estat la tercera trobada de La Clau, nascuda des dels i per als joves de les escoles i grups de La Salle Catalunya. Una cita de cap de setmana amb l’objectiu de reunir-se, conèixer-se i intercanviar amb infants i joves dels diversos grups de Joves La Salle de tot el territori. Uns dies on el joc i la convivència són els protagonistes de les diverses “claus” o grups d’edat que responen a un color concret (taronja, groga, blava, vermella i verda) i que van des de 1r de Primària fins a 2n de batxillerat o de cicles formatius. A banda, cal afegir-hi també els gairebé un centenar de joves que animaren les activitats i s’encarregaren de l’organització, la intendència i la logística de la trobada.
Joves La Salle és l’entitat que aglutina els grups d’educació en el lleure que formen part de les escoles de La Salle Catalunya i que organitzen al llarg del curs altres trobades generals com la Pasqua Jove, durant la setmana santa, o la Pujada a Montserrat a Peu, que es durà a terme els propers 4 i 5 de maig.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.