Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) Des d'aquest gener s'ha tornat a engegar el projecte "Tots som joves, tots som grans", una experiència d’aprenentatge-servei entre alumnes de 4t d’ESO de La Salle La Seu d’Urgell i avis de la Fundació Sant Hospital i de la Llar Sant Josep. L’objectiu d’aquest Projecte d’Aprenentatge-Servei és afavorir el compromís cívic i la millora de la qualitat de vida dels avis del nostre entorn, contribuir a que els nostres alumnes siguin socialment responsables i en un futur compromesos amb les causes solidàries, afavorir el desenvolupament cívic, ètic, personal i social... La iniciativa forma part del Pla Estratègic del Col·legi La Salle i es desenvolupa treballant en xarxa amb les residències d’avis i també amb l’Ajuntament, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Oficina Jove i el Consorci d’Atenció a les persones grans.

Es faran tres sessions durant el curs i en aquest primer dia la Fundació Sant Hospital va preparar tot un seguit d’activitats manuals i de fisioteràpia amb l’objectiu que els alumnes formessin part del grup de treball no com a observadors passius, sinó com agents actius. Els joves ajudaven els grans a través de la conversa, la interacció i la cooperació. A la Llar Sant Josep, per altra banda, va organitzar dos tallers: un de punts de llibre i un altre de polseres. A més, prèviament a la trobada tant avis com alumnes es van poder conèixer a través d’un mural que van confeccionar i que van intercanviar fa uns dies.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.