Vés al contingut
Catalunya Religió

(FECC) La competència lectora és fonamental perquè els nois i noies puguin desenvolupar l’aprenentatge al llarg de la seva vida acadèmica. La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) n’és ben conscient i per això organitza la jornada Comprensió lectora d’Infantil a l’ESO, una responsabilitat dels centres educatius, que comptarà amb les ponències de reconeguts professors com Isabel Solé (La lectura com a projecte d’escola), Daniel Cassany (Del paper a la xarxa: què canvia, què fan els joves i com els podem ajudar), Aitor Zenarrurabeitia (Primero es el sentido, luego el código), Anna Díaz Plaja (La comprensió lectora, qüestió de la classe de llengua?) i Teresa Colomer (Els espais de la lectura literària).

La jornada, que tindrà lloc el proper 1 de març al Seminari Conciliar de Barcelona (c. Diputació, 231, Barcelona), vol posar de relleu la necessària implicació de tot el professorat en la millora de la competència lectora dels alumnes, per la qual cosa es posarè l’accent en la responsabilitat de totes les etapes i cicles escolars per tal d’assolir l’excel·lència dels estudiants en aquesta matèria.

La jornada s’obrirà amb la salutació de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i amb la presentació del Pla de Lectura que impulsa el departament d’Ensenyament, el qual explicarà la sotsdirectora general de Llengua i Plurilingüisme, Mónica Pereña.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.