Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) Edebé fa més de 100 anys que explica històries, educa i dóna coneixements mitjançant els llibres. Amb l’objectiu d’apropar-se més als joves, fa un temps, Edebé va decidir iniciar un nou projecte, Edebé Audiovisual. El gran atractiu que desperta en els infants aquest món audiovisual ens permet arribar amb més força als seus interessos.   

Els Cadells i el Codi de Marco Polo és la primera pel·lícula produïda per Edebé Audiovisual en coproducció amb el Grupo Alcuni i amb la participació de Televisió Espanyola. 
Els Cadells arriben a la gran pantalla després de dos anys d’èxit de la sèrie de dibuixos a Clan TV. Les seves aventures també s’han traslladat al paper amb una col·lecció de cinc llibres, editats per Edebé, que narren vàries històries dels intrèpids cadells.
 
El film, que combina acció i humor, és una espectacular aventura amb una missió molt senzilla i real: ensenyar als nens i nenes que treballant en equip es poden aconseguir grans objectius. El popular actor còmic i l’humorista Carlos Latre (Floquet de Neu, Garfield 2) dóna veu al personatge de la Bruixa Cornella, una fetillera que intentarà per tots els mitjans posar en marxa un malvat malefici que els cadells intentaran desfer.  
 
Els cadells viuen arreu del món, però han de retrobar-se per dur a terme una urgent missió: salvar la ciutat de Venècia. Cilindre, Diva, Ol·ly,  Portàtil, Pio i l’ocellet Sensenom utilitzaran tot el seu enginy per fer-se amb el Codi de Marco Polo abans de la malvada Bruixa Cornella. Així evitaran que es dugui a terme el malefici que assecarà tots el canals de la ciutat i acabarà per sempre amb els seus odiats cadells.