Vés al contingut
Catalunya Religió

(URL) La 16a edició de la Universitat d'Estiu Ramon Llull (UeRL) comença el dia 2 de juliol de 2012 i, com cada any, ofereix un ampli nombre de cursos, jornades i diferents activitats culturals a les seus de Barcelona, Igualada, Mataró, Peralada, Puigcerdà, Sant Feliu de Guíxols, Val d'Aran i Vilassar de Mar. El programa d'aquesta edició segueix la mateixa estructura dels anys anteriors, amb cursos i jornades de 10, 15 o 20 hores.

L’edició de l’any passat, la Universitat d’Estiu Ramon Llull 2011, va ser la primera universitat d’estiu presencial en nombre de matrícules a Catalunya i la primera en alumnat no universitari de la Xarxa Vives d’Universitats.

La Universitat d'Estiu és un espai d'aprenentatge obert a tothom, integrador i participatiu, que combina la formació intel·lectual i el creixement personal. Hi tenen cabuda una gran diversitat de disciplines i l'únic requisit per participar-hi és tenir ganes d'aprendre i d'ampliar coneixements.

La cultura en el seu sentit més ampli és un dels interessos cabdals de la Universitat. Des de l'any 2006, el programa de la Universitat d'Estiu incorpora un ventall d'activitats culturals (concerts, tallers, visites guiades...) a Barcelona i a les diferents seus. Aquestes activitats són obertes tant a l'alumnat com al públic general, i constitueixen un espai comú d'aprenentatge i també de relació.

Cal remarcar que el Festival Internacional de Música de Peralada consolida la seva presència al programa per sisena vegada. Les "Trobades amb l'artista" ofereixen l'oportunitat de conèixer personalment figures artístiques de talla internacional i permet als assistents ser espectadors privilegiats que hauran pogut escoltar amb anterioritat les experiències del creador, els processos de treball i les interioritats de l'espectacle.

Les inscripcions i els cursos es poden consultar aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.