Vés al contingut
Catalunya Religió

(Generalitat de Catalunya) Després d'un augment sense precedents de la violència contra les comunitats religioses i les persones pertanyents a minories religioses, l'Assemblea General va aprovar el 28 de maig una resolució que proclama el 22 d'agost com a Dia Internacional de Commemoració de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos o de Creences. L'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar el 28 de maig la resolució A/73/L.85, arran de la preocupació per l’augment d’actes d'intolerància i violència basats en la religió o les creences que es cometen contra les persones, incloses les pertanyents a comunitats religioses i minories religioses d’arreu del món, i pel creixent nombre i intensitat d'aquests incidents, que sovint prenen caràcter criminal i moltes vegades són d’àmbit internacional.

La resolució aprovada estableix el 22 d'agost com a Dia Internacional de Commemoració de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos o de Creences. i convida a celebrar-lo adequadament tots els estats membre, les organitzacions del sistema de les Nacions Unides i altres organitzacions internacionals i regionals, així com la societat civil, incloses les organitzacions no governamentals, els particulars i el sector privat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.