Vés al contingut

notícies relacionades

Justícia i Pau: “Les Nacions Unides han de ser un instrument eficaç de resolució de conflictes”

(CR) El Comitè Executiu i les secretaries generals nacionals de Justícia i Pau Europa reclamen que les Nacions Unides “recuperin la força suficient per a actuar com a instrument eficaç de resolució de conflictes i de diplomàcia multilateral”. Així ho han fet saber en un comunicat fet públic arran de la trobada que han tingut les secretaries nacionals de Justícia i Pau Europa a Szombathely, Hongria, aquest diumenge. 

El Papa a les Nacions Unides: “De la crisi en sortim millors o pitjors”

(CR) Missatge del papa Francesc amb motiu dels 75 anys del naixement de les Nacions Unides. En nom de la Santa Seu ha expressat als participants de l’assemblea general el desig que “aquesta organització sigui un veritable signe i instrument d’unitat entre els estats i de servei a la humanitat sencera”. Sobre el context de pandèmia per Covid-19, ha dit que és “el temps per elegir entre el que veritablement compta i el que passa”.

Entitats d’església demanen a Rajoy l’obertura de fronteres

(Justícia i Pau) Justícia i Pau Espanya, juntament amb Càritas, CONFER i el Sector Social de la Companyia de Jesús i les comissions d'aquestes que treballen amb els refugiats i migrants han enviat una carta al president en funcions, Mariano Rajoy, on li demanen que freni la deriva causada per al tancament de fronteres.

panoràmica

Veure la fe