Vés al contingut
Catalunya Religió
lleida-romeria-osca-154-lleidetans
Fotografia: Bisbat de Lleida.

BISBAT DE LLEIDACent cinquanta-quatre persones de parròquies de la diòcesi de Lleida han participat, juntament amb el bisbe Salvador, en la tradicional Romeria de les Verges de la Ribagorça. Aquest dissabte 2 de setembre s'ha celebrat la 44a edició de la tradicional Romeria en el municipi Castilló de Sos d'Osca.

Els fidels vinguts des de Lleida s’han afegit als procedents de diferents poblacions del bisbat de Barbatre-Monsó per compartir una jornada de pregària i de germanor. La delegació lleidatana ha assistit a la trobada acompanyada per la imatge de la Verge Blanca, patrona de Lleida.

A l’arribada a Castilló de Sos, l’alcalde de la població, José Manuel Abad, i el rector de la parròquia, mossèn Eduardo, han rebut els participants a la romeria al pavelló poliesportiu, on hi havia preparat un esmorzar. A continuació els veïns del poble han amenitzat la trobada amb el tradicional ball dels mocadors.

Els bisbes de Lleida i de Barbastre-Monsó, Salvador Giménez i Ángel Javier Pérez, han concelebrat la Missa juntament amb catorze sacerdots dels diferents pobles de la Ribagorça. La trobada ha acabat amb un dinar de germanor a l’Hotel Pirineos i amb una visita al Museo del Sarrio.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.