Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Maristes) El Fòrum Provincial Marista ja està en marxa. Durant quatre dies, un centenar de persones provinents de tota la Província L'Hermitage, somiaran quin futur volen per a la institució marista. Dels resultats de les dinàmiques, les reflexions i les estones de compartir, n'han de sorgir orientacions que desembocaran al Capítol Provincial que se celebrarà aquest estiu.

Pere Ferré, provincial de L'Hermitage, ha donat la benvinguda als participants i els ha agraït "que continuïn apostant per la vida i la missió maristes". Ha destacat que al Fòrum hi participen dos terços de laics i laiques i un terç de germans maristes i ha incidit en la idea que "no era normal que a l'hora de plantejar el futur de la vida i la missió marista no es comptés amb tota la riquesa dels germans i laics junts".

El Fòrum és un espai per conversar i fer experiència de la vida i la missió maristes. Des que va arrencar, al mes de setembre, s'han organitzat 50 MaristCamp (diàleg sobre les inquietuds, les necessitats, les esperances de la realitat marista local) i 52 Tallers (propostes d'experiències a nivell local i de país vinculant les crides del XXII Capítol General), on han participat més d'un miler de persones.

Com ha recordat el Germà Pere Ferré en la benvinguda, "el més important d'aquests dies són les preguntes que ens podem fer, es tracta de pensar, d'imaginar sense por i fer història. I fer-ho inspirats per la casa on va viure Marcel·lí Champagnat".