Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) El dilluns 4 de juliol arrenca a Notre Dame de l’Hermitage, a França, el VII Capítol provincial de la Província L’Hermitage. Un capítol, d’acord amb les Constitucions maristes, “és una assemblea representativa de tota la Província i expressa la participació de tots els Germans en el Govern. Es reuneix per a la presa de possessió del Provincial. El convoca i presideix el Provincial. Constitueix l’autoritat extraordinària de la Província”.

Aquesta vegada hi participaran 29 germans de tota la Província –que conformen de França, Catalunya, Grècia, Hongria i Algèria–, i un grup de set laics i laiques convidats, acompanyats del germà superior general, Ernesto Sánchez, i dos consellers generals, Ben Consigli i João Carlos do Prado.

El Capítol és un moment important en la Província perquè marca les orientacions que es volen prioritzar durant els propers tres anys i escull l’equip, el consell provincial, que acompanyarà el nou germà provincial, el germà Gabriel Villa-Real, en l’animació i el govern.

El Capítol Provincial a Notre Dame de l'Hermitage s’acabarà el dijous 7 de juliol.