Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) Els animadors de missió compartida de tots els centres La Salle del sector de Catalunya es van trobar dimarts 4 a Sant Martí Sesgueioles. L'encontre va servir per a posar en comú els assoliments i dificultats de la coresponsabilidad en la missió.

L'organització va convidar a Sor Lucía Caram, que va dinamitzar la trobada amb un seguit de reflexions. Concretament, va insistir en viure el missatge evangèlic i donar el millor del saber de cadascú. Ser testimonis i membres actius per correspondre al germà amb dificultats.

Caram va parlar de la "globalització de la indiferència" i va cridar a fer un canvi radical de vida: aproximar-se al desatès i mullar-se per ell. Pel que fa als col·legis, va proposar optar per uns centres sostenibles, amb nous models de relació i coherents entre el que es diu i es fa.

La participació de sor Lucía Caram va ser una alenada d'aire fresc per als animadors locals, que també van sentir com la dominica feia múltiples referències al seu company de pàtria, el papa Francesc.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.