Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 9/07/2021

(URC/CR) Les alumnes de l’internoviciat, convocades per la Unió de Religiosos de Catalunya, han passat uns dies als peus de la Mare de Déu de Montserrat amb l’objectiu d’agrair tot allò que han compartit al llarg d’aquest curs.

La trobada va comptar amb la participació de les congregacions de les Hospitalàries, Franciscanes de la Nativitat, Serves del Sagrat Cor, Caputxines de la Mare del Diví Pastor i Pureza de Maria. Una experiència que també van compartir un grup de juniores, postulants i aspirants.

Al llarg d’aquests dies, a més de gaudir de l’entorn natural que el lloc ofereix, van participar de diferents moments de pregària i reflexió tant personal com en grup. Van alternar-ho amb activitats com una xerrada sobre els salms i la Litúrgia de les Hores, impartida pel prior de monestir, Ignasi Fossas, així com, una visita al museu i un concert d’orgue que va comptar amb intervencions de l’Escolania de Montserrat.

De la trobada, celebrada la darrera setmana de juny, queda “el dolç sabor d’experimentar com el Senyor crida diferents pobles, races i llengües”. Els reuneix entorn de si fent germinar la llavor beneïda de la fraternitat, que es pot resumir amb les paraules del salmista: “Que bo i com d’ agradable és que els germans convisquin en harmonia!”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.