Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El programari de gestió parroquial més important del món també ofereix el servei en català per a les parròquies i diòcesi de Catalunya

(Ecclesiared) Que els darrers anys la tecnologia ha canviat la vida de les persones és un fet que avui molt poques persones poden discutir. Empreses, entitats bancàries, ajuntaments, comerços, tota la societat s'ha sumat a la nova era digital que permet millorar els processos de treball i estalviar molt de temps en totes les gestions.

I a aquesta onada de la transformació digital, també hi ha pujat l'Església gràcies a www.ecclesiared.es, el programari que ha aconseguit en l'última dècada consolidar-se com el programa de gestió parroquial més important del món. Present en més de 17 països, Ecclesiared és sens dubte un dels culpables que la tecnologia hagi entrat a les parròquies de mig món per informatitzar els arxius parroquials i facilitar les coses a tots els feligresos.

I a més d’això, en aquesta expansió a nivell mundial, el programari no ha dubtat també a atendre les parròquies de Catalunya. Com revela el propi director executiu del projecte, "els rectors de Catalunya ja tenen disponible Ecclesiared en català".

"Ecclesiared està dispoinible en quatre idiomes, espanyol, anglès, portuguès i també en català. En els últims anys, molts rectors de Catalunya ens sol·licitaven aquesta adaptació de l'idioma i avui ja és una realitat per a les parròquies catalanes que fan servir el nostre servei ", explica Jorge Valldecabres, CEO d'Ecclesiared.

Amb Ecclesiared, qualsevol rector pot informatitzar el seu arxiu parroquial per no perdre hores i hores a localitzar entre els llibres parroquials una partida de baptisme, redactar-la a mà i lliurar-la al feligrès. De fet, tal com explica Valldecabres, "amb Ecclesiared només 30 segons són suficients per localitzar i extreure qualsevol tipus de document".

I és que tenir un arxiu informatitzat de les parròquies no només ofereix la comoditat d’accés al rector a tots els seus documents sinó també la seguretat i la tranquil·litat que té saber que la història de la seva parròquia està en un lloc segur.

"Sovint veiem com molts rectors tenen problemes amb els seus llibres parroquials en paper ja que la tinta desapareix, els fulls es fan malbé... Amb Ecclesiared, cada rector conserva la història de les seves parròquies i la història de l'Església", recorda Jorge Valldecabres.

Present en més d'un centenar de diòcesi d’arreu del món, Ecclesiared ha aconseguit actualitzar a l'Església als temps digitals que toca viure en països tan diferents com Espanya, Xile, Colòmbia, Panamà, Paraguai, Perú, Estats Units, Puerto Rico , Canadà, Argentina, Portugal, Brasil, República Dominicana, Costa Rica, Hondures o Veneçuela entre d'altres.