Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Catalonia Sacra) El curs de formació de Catalonia Sacra d'aquest 2021 ha obert inscripcions. Malgrat totes les circumstàncies adverses propiciades per la Covid-19, Catalonia Sacra creu que és important “no desistir en l’organització de les activitats culturals, que són element fonamental de la nostra societat”. S'aposta per mantenir l'esperit i singularitat del curs, que combina la formació teòrica amb visites “in situ”. Evidentment, el calendari previst pot ser modificat en funció de l’evolució de la pandèmia i de les restriccions que les autoritats determinin aplicar. El curs tindrà places limitades i s'aplicarà un protocol actiu de seguretat i higiene per frenar la Covid-19.

La primera sessió es farà l'1 de març a l'església de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges (Bisbat de Sant Feliu de Llobregat). La segona sessió serà a l'església prioral de Sant Pere de Reus (Arquebisbat de Tarragona) i es farà el 26 de març. La tercera sessió s'ha programat el 30 d'abril al monestir de Pedralbes de Barcelona (Arquebisbat de Barcelona) i la darrera sessió es farà el 21 de maig a l'església de Santa Maria de Barberà (Bisbat de Terrassa).

El curs compta amb reconeguts professors com Marc Sureda, Montserrat Pagès, Joan Rosàs, Xavier Solà, Maria Garganté, Andreu Muñoz, Jaume Massó o Josep Bracons. La inscripció pel curs ja està oberta i es fa individualment per a cada una de les quatre sessions. Les persones vinculades a les esglésies de la xarxa de Catalonia Sacra i els alumnes que han participat en edicions poden gaudir de descomptes en el preu.