Vés al contingut

notícies relacionades

Mor el bisbe Francesc Pardo, impulsor del treball conjunt dels bisbats catalans

(Jordi Llisterri –CR) “Encara soc capaç de marcar algun gol”, deia fa uns mesos el bisbe Francesc Pardo després de complir els 75 anys i en espera del seu relleu a Girona. Doncs no ha pogut ser. El bisbat de Girona ha comunicat la seva mort, que ha tingut lloc aquest dijous a la nit, després de la inesperada complicació d’una úlcera.

Catalonia Sacra proposa una quarantena d'activitats per al seu desè aniversari

(Catalonia Sacra) El claustre de la Catedral de Girona ha acollit la presentació de l'agenda cultural de Catalonia Sacra per aquest 2022. En l'any del desè aniversari de Catalonia Sacra es proposen una quarantena d'activitats per a donar a conèixer el patrimoni cultural d'arrel religiosa en tota la seva diversitat entre març i novembre. 

L'evolució de la mesura del temps a la Catedral de Girona

(Catalonia Sacra) La mesura del temps pot semblar una cosa ben senzilla. Però darrere dels rellotges actuals hi ha molts segles d'història, mètodes diferents de mesurar el temps i lleis de la física que estableixen les relacions entre uns rellotges i uns altres. Així ho explica Catalonia Sacra que proposa una visita per conèixer l'evolució de la mesura del temps a la Catedral de Girona el diumenge 31 d'octubre. Carles González i Joan Piña conduiran aquesta activitat que és la darrera de l'agenda 2021 en l'àmbit del bisbat de Girona.

panoràmica

Veure la fe