Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Federació Catalana d’Entitats Corals) Alessandro de Lillo, Maria Isabel Arias i Montserrat Oliveras impartiran el curs de tardor de cant gregorià a la casa d’espiritualitat del Monestir del Miracle (Lleida) del 30 d’octubre a l’1 de novembre.

Fent-se ressò de l’interès dels afeccionats, estudiosos i cantaires dels diversos cors del, el Departament de Cant Gregorià de la Federació Catalana d’Entitats Corals proposa tres dies per iniciar-se en el cant gregorià.

El mestre Alessandro de Lillo, professor reconegut en ambients especialitzats de Cant Gregorià s’encarregarà del treball vocal i de cant. Acompanyant aquesta tasca primordial, s’impartiran coneixements teòrics i històrics per entendre l’abast del repertori gregorià i posar-lo en el seu context. Així Maria Isabel Arias, impartirà  de manera bàsica els coneixements de lectura de manuscrits del gregorià clàssic. Montserrat Oliveras donarà unes petites conferències  de caràcter històric, depenent del nombre de participants que ho demanin es farà un grup alternatiu de primer nivell de Cant Gregorià.