Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 25/11/2020

Amb el suport de:

 

 

 

(Coral Memorial) La Parròquia de la Mare de Déu del Roser, ubicada a l’avinguda d’Avinguda d'Espanya, 21, de Cerdanyola del Vallès, ja ha instal·lat i beneït el seu nou espai sagrat de columbaris, amb l’objectiu de recuperar la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat.

L’acte de benedicció s’ha celebrat el diumenge 22 de novembre i ha estat a càrrec de Josep Àngel Saiz Meneses, bisbe de Terrassa. A més, també ha comptat amb l’assistència dels feligresos de la parròquia que no s’han volgut perdre aquest moment tan especial, sempre seguint totes les mesures de seguretat.

Aquest nou conjunt de columbaris de la parròquia ajuda a conservar el record i la pregària dels familiars i de la comunitat cristiana. Així, els seus familiars i feligresos poden dipositar les cendres dels seus éssers estimats en un espai sagrat, proper i simbòlic amb forts llaços emocionals i espirituals per a ells. Amb capacitat per a més de 300 urnes, el columbari està ubicat al costat de la nau central i ofereix tres modalitats: l’individual amb espai per a una única urna; el petit per a dues i el mitjà amb capacitat per a quatre urnes. La seva cèntrica situació facilita les visites dels familiars i dels feligresos que desitgin seguir vinculats a la seva fe cristiana.

Els columbaris

L’espai sagrat de columbaris de la Parròquia de la Mare de Déu del Roser ofereix la custòdia d’urnes de forma gratuïta per un període de 3 mesos. Una vegada transcorrin els 3 mesos gratuïts, l’usuari pot recuperar la seva urna sense cap cost o contractar qualsevol de les concessions de columbaris disponibles. En aquest sentit, poden escollir entre el lloguer mensual d’una urna per 19,30€ (IVA inclòs), subjecte a una permanència de tres mesos, el lloguer anual amb un cost total de 193€ (IVA inclòs) o la concessió per a 25 anys a partir de la introducció de les cendres amb el manteniment inclòs durant 5 anys per 2.420 € (IVA inclòs).

A més, des de Coral Memorial s’ocupen de tot el procés i faciliten tots els tràmits: assessorament i contacte directe amb les famílies, recollida de l’urna i servei presencial en el moment de la introducció de les cendres al columbari escollit.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.