Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Les campanes del la parròquia del Carme, al barri del Raval de Barcelona, no sonen des del passat 22 de gener. No es tracta d’una desconnexió voluntària sinó els efectes del temporal Gloria al seu pas per la ciutat. La borrasca va fer malbé el sistema elèctric del campanar de més de 40 metres d’alçada.

Després que diversos veïns alertessin del silenci, la parròquia va comptar amb el suport de tècnics per valorar els desperfectes. A l'inspeccionar el campanar es van trobar amb un sistema completament inutilitzat  que s'havia de renovar per complert. Una reforma que costarà a la parròquia 6.829€, motiu pel qual han iniciat una campanya de micromecenatge. 

La comunitat fa una crida oberta a col·laborar en la reparació mitjançant una aportació econòmica, en persona o bé al compte bancari indicat. Aquesta iniciativa innovadora tindrà el seu colofó un cop s'hagin reparat les campanes i es faran visites guiades obertes al públic. 

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.