Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CPL) La revista Galilea.153 Litúrgia, pastoral, vida cristiana està finalitzant el seu segon any de vida amb el número 10 dedicat a l’acollida i protagonisme de les persones amb discapacitats en les nostres comunitats i celebracions: Església (dis)capacitada.A més de dirigir la revista als equips de litúrgia de parròquies i comunitats, pel seu contingut divers, també arriba a totes les persones que s’interessen per la litúrgia. És una eina per descobrir-la i per tendir ponts amb tota la vida de la comunitat, que la litúrgia no sigui un espai aïllat.

Aquest dissabte s’ha reunit el consell de redacció de «Galilea.153» per valorar el contingut dels números publicats l’any 2019 i decidir els del proper any. Els números publicats aquest any han tractat sobre: ParticipacióDones lliures i felices?; Perdonem!Laudato si´, com?En l’acollida i Església (dis) capacitada.

El consell de redacció ha valorat i ha fet propostes de millora en continguts i disseny. I ha proposat tractar en els propers números: la parròquia, sentits i litúrgia, l’art, la infància, el dol, entre d’altres.

El consell de redacció actual està integrat per M. del Mar Albajar, Dolores Aleixandre, Elisenda Almirall, Johanes Benjitu Bareto, M. Antònia Bogónez, Anna-Bel Carbonell, Cori CasanovaPaula Depalma, Albert Dresaire, Ascentxu Gómez, Manolo Juárez, Jordi Julià, Montserrat Lluveras, Tere Martín, Juan Carlos Pérez i Marta Pons.

La revista a la xarxa

«Galilea.153» es pot trobar a la xarxa a les adreces web https://galilea153.cpl.es/ en català i https://galilea.153.cpl.es/ en castellà.

De cada nova revista es publica el sumari, l’entrevista i la contraportada així com un dels seus articles. I podem seguir les novetats a través de les xarxes socials del CPL. També els números de la revista queden disponibles per ser llegits online o descarregats un any després de la publicació.