Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(Arquebisbat de Tarragona) El Monestir de Sant Josep i Santa Anna de Tarragona va acollir divendres 17 de juny la primera trobada de les religioses de vida contemplativa de l’arxidiòcesi. En total es van aplegar membres de les quatre comunitats presents aquí: les clarisses de Reus, les mínimes de sant Francesc de Paula de Valls, les cistercenques de Vallbona de les Monges i les carmelites descalces de Tarragona.

La trobada va començar amb la benvinguda i la presentació de cadascuna d’elles, ja que no es coneixien. A partir d’aleshores, una germana de cada comunitat va presentar el seu carisma, compartint una estona de diàleg en què es va constatar la importància de caminar juntes i conèixer-se per a sentir-se part de l’Església de Tarragona.

A l’església del monestir, les religioses van resar les vespres i, finalment, van compartir un berenar fraternal on es van poder degustar els productes que elaboren les carmelites descalces. Aquesta primera trobada va resultar molt profitosa i es va acordar donar-li continuïtat.