Vés al contingut

notícies relacionades

“A la Misericòrdia de Reus treballem per la promoció autònoma dels residents”

(Víctor Rodríguez –CR/Reus) Mentre dura la conversa amb la directora, el timbre de la porta no para de sonar. Els residents entren i surten i fan encàrrecs. Veïns i comerciants contacten amb la casa per portar-hi menjar i queviures. El veïnat del centre de Reus se la sent seva. És, sens dubte, un equipament plenament integrat al barri i a la ciutat.

Joan Planellas: “La comunió és el signe més eficaç de l’evangelització”

(Arquebisbat de Tarragona) L’església parroquial de Sant Joan Baptista de Reus ha acollit aquest dimecres una xerrada de l’arquebisbe Joan Planellas sobre l’Església local. La proposta forma part dels ‘Diàlegs teològics’ que impulsen les parròquies de Sant Joan Baptista i Crist Rei de la ciutat. L’objectiu d’aquest espai és formar els laics i donar-los fonaments per al compromís parroquial i eclesial.

Joan Planellas: "La millor manera d’imitar els apòstols Pere i Pau és saber ser una Església de servei i de missió"

(Arquebisbat de Tarragona) El dilluns, dia 29 de juny, solemnitat dels apòstols sant Pere i sant Pau, i en el marc de la Festa major de Reus, l’arquebisbe Joan Planellas, va presidir per primera vegada l’Ofici solemne a l’Església Prioral de Sant Pere Apòstol de Reus que va ser concelebrat pel Prior i arxiprest, Joan Antoni Cedó i els preveres de la c

Columbari a les parròquies: “No ens quedem només amb un consol psicològic i afectiu”

(Laura Mor –CR/Reus) Un espai privilegiat, obert i accessible, al bell mig de la ciutat, per recordar, sense pressa, amics i familiars que ja han mort. La setmana en què els cristians celebren la festa de Tots Sants i el Dia dels Difunts, visitem el columbari de la parròquia de Sant Joan Baptista de Reus. Com a comunitat cristiana han sabut acompanyar el dol i donar dignitat a la mort.

Reus distingeix la tasca de les Germanetes dels Pobres

(Arquebisbat de Tarragona) Amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia de Reus l’Ajuntament de Reus atorga cada any a la societat civil reusenca els Guardons de la Ciutat. Amb aquests reconeixements es vol distingir a aquelles persones i entitats pel seu paper transcendental que representen per la ciutat.

Veure la fe