Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat de Terrassa) Josep Àngel Saiz Meneses, bisbe de Terrassa, ha ordenat prevere a la Catedral de Terrassa Àlex Serra Belmonte, aquest diumenge 1 de novembre, solemnitat de Tots Sants.

La celebració es va desenvolupar complint les mesures marcades per les administracions, amb un aforament del 30%, familiars i amics de l’ordenant. Concelebraren  30 preveres i assistiren 3 diaques.

En la seva homilia el prelat egarenc glossà el sentit de les lectures de la festa del dia, remarcant especialment el camí de la santedat per tot cristià i de manera particular per un ministre ordenat: “la santedat com a ideal ha de ser el plantejament prioritari per a tot cristià. No ens podem refugiar en les limitacions personals o les dificultats ambientals per a eludir aquesta crida.” Seguidament reflexionà sobre la santedat sacerdotal, que s’ha de viure en un temps concret i en un espai determinat, configurant-se a Crist. I acabà demanant pel nou prevere que li concedeixi “un cor compassiu i misericordiós, per estar molt a prop dels pobres i dels malalts. Demanem l’audàcia i la parresía, la confiança en la fidelitat de Crist, per predicar amb valentia, sense temor, amb coratge i llibertat, sense complexos ni mediocritat. Demanem que siguis testimoni, transparència de Crist, en aquests temps tant difícil i alhora apassionant.”

El nou prevere ha estat destinat com a vicari de la parròquia de Sant Pere Octavià, a Sant Cugat del Vallès, on ja col·laborava com a diaca.