Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

Aquest dimarts les escoles de La Salle ha fet diversos actes per celebrar el Tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista De La Salle, fundador dels Germans de les Escoles Cristianes (La Salle). 

Centenars d'alumnes dels centres de Barcelona es van reunir l'Arc de Triomf, en una celebracó amb ambientació musical i altres activitats per als més petits.

A Santa Coloma de Farners es va preparar un lipdub des del centre fins a la plaça principal del municipi; a Figueres i a Girona s'ha fet una cantada, a la Rambla de la ciutat i al Parc del Migdia, respectivament; a Sant Celoni i Manlleu els alumnes van participar en una gimcana per tot el poble; a Premià es va organitzar el “Tapasalle”, un concurs de tapes, i un musical; a Mollerussa i a La Seu d'Urgell, els alumnes van anar a la plaça de l'Ajuntament, i a Reus fins a la plaça principal per celebrar el dia.

La Salle Tarragona i La Salle Torreforta van recorre conjuntament els principals carrers tarragonins. També a Tarragona, La Salle Tic-Tac es va fer una composició amb estrelles que representaran els 300 anys de la Institució. D’altra banda, a Cassà es van reunir amb un acte a la plaça principal del poble amb cors i un lipdub. A Palamós va fer un gran mural, jocs i balls a la platja i al passeig del poble. A Manresa, Montcada i la Fundació Vidal i Barraquer de Cambrils també van recorre els principals carrers de les seves ciutats fent diverses activitats.

El Campus Universitari es va commemorar l’efemèride amb la inauguració d’una escultura del Fundador.