Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 12/01/2018

(SJD) L'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu (OHSJD) celebrarà el Capítol Interprovincial sota el lema "El futur de l'Hospitalitat a Espanya" del 15 al 25 de gener a l'Escorial, Madrid. 

Prèviament a l'obertura del Capítol Interprovincial, que tindrà lloc a les 11:00 h. del dilluns 15 de gener, es produirà la Constitució dels Capítols Provincials de les Províncies de l'OHSJD a Espanya: Castella, Bètica i Aragó.

En total s'espera l'assistència de 120 persones, entre elles 75 germans capitulars i 30 col·laboradors de les tres províncies, a més dels membres de les diferents comissions que intervindran i altres convidats.

Aquest esdeveniment resulta de gran importància per a l'OHSJD, ja que es va a treballar sobre tres eixos fonamentals que determinen el futur de la institució: Germans, Col·laboradors i Estructures.

L'Instrumentum Laboris és el document capitular elaborat pel Grup de Reflexió: El futur de l'Ordre a Espanya. Un document en el qual s'ha realitzat un treball de recopilació d'informació, anàlisi i reflexió durant tres anys amb Germans i Col·laboradors de les tres províncies d'Espanya. Amb aquesta aportació es vol "vertebrar una reflexió conjunta durant el capítol Interprovincial 2018".

L'any 1934 l'OHSJD va crear les tres Províncies actuals, que compten en aquests moments amb una xarxa de 75 centres socials i sanitaris, 220 Germans, al voltant de 12,000 treballadors i 3.600 voluntaris.

 

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.