Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Comunicat del Patronat de la Fundació Jaume Fiella de Tremp  als residents, a les famílies i a la ciutat de Tremp

La Residència “Jaume Fiella” que atén 143 ancians i malalts, a través del Patronat, la Direcció i les Religioses Missioneres de l’Immaculat Cor de Maria, vol manifestar a les famílies dels residents de forma ben especial i a tota la ciutadania el seu dolor per la pèrdua d’un gran nombre dels nostres estimats padrins residents, que l’actual brot de la pandèmia s’ha endut. Preguem per ells i pel repòs etern de tots aquests que, familiars i cuidadors, tant hem estimat.

També ens sentim a prop de tots els qui estan passant per la malaltia del Covid-19 de forma simptomàtica o asimptomàtica, entre ells, 120 residents, la Directora de la Residència, 5 Monges i 27 treballadors. Esperem la seva prompta recuperació i que sans i estalvis retornin a la vida normal de la nostra residència. 

Us assegurem que tots estem compartint aquests moments tan durs de separació, sofrença i angoixa per la situació dels residents i els treballadors.

La nostra residència des de l’esclat de la pandèmia el mes de març fins al present brot només havia tingut un cas, era considerada residència “verda”, i s’han observat tots els protocols sanitaris de seguretat inclosa la sectorització.

L’actuació dels metges i personal sanitari del CAP, que des de fa mesos també intervenien en l’atenció i cura dels residents de la Fundació Fiella, ha resultat molt beneficiosa per poder fer front als primers moments d’incertesa del brot, quan la infecció es va estendre de forma tan sobtada i agressiva. Us podem assegurar que tothom ha fet el màxim pel bé dels padrins i residents. La intervenció del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya assumint la Direcció de la residència amb la cooperació dels sanitaris, unida als treballadors de la nostra Residència, ha resultat de gran utilitat.

Donat que l’estat clínic dels residents són dades especialment sensibles no s’ha pogut donar la informació amb l’extensió i promptitud que tots voldríem. Per això, a més del telèfon de contacte de la residència Fundació Fiella, número 973 65 00 11, el Patronat ofereix el número 680 96 22 28 per atendre en el possible les necessitats dels familiars. 

L’acció de les Autoritats locals i sanitàries, els bombers, alberg i voluntaris, ens ha de portar a una millora de la situació de tots els residents i a encarar les properes setmanes amb més serenor i tranquil·litat. Els agraïm tot el que han fet i ens comprometem, a prestar tota la nostra col·laboració per gestionar la seguretat sanitària de la residència de la manera més eficaç.

Tremp, 3 de desembre 2020