Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Caputxins) Els frares Caputxins de Catalunya s'han aplegat en Capítol Provincial, continuació del que es va fer al mes de setembre que va haver de ser molt breu a causa de la pandèmia. La trobada s’ha realitzat a la casa d’espiritualitat Francesc Palau, de les Carmelites Missioneres a Barcelona.

Les jornades han combinat temes de diàleg al matí amb recés a la tarda. El primer dia es realitzà una reflexió sobre l’experiència de la pandèmia amb cròniques de la Residència Assís i del Col·legi de Les Borges, i el testimoni del treball a l’Hospital Clínic a càrrec de fra Felipe. El segon dia es feu una reflexió entorn de la vida pastoral, en relació a l’OFS, el Consell de Laics, la Comunitat Cristiana de Sarrià, la Comissió d’Evangelització i l’acolliment al convent de Mallorca.

El tercer dia la reflexió fou a l’entorn del projecte Sant Llorenç de Bríndisi de l’Orde en el que ja fa anys s’han creat petites comunitats en diversos llocs d’Europa per renovar el carisma. També es va parlar d’un projecte de noviciat internacional per a algunes províncies d’Europa. A tal efecte es va connectar amb fra Eric Bidot, provincial de França i fra Víctor Herrero, formador de la província d’Espanya. El quart dia vam reflexionar sobre l’economia de la província i l’ús dels nostres espais.

Una setmana, a cavall entre els mesos de juny i juliol, de retrobament fratern, de pregària i celebració en comú, diàleg, recés, en conjunt, una injecció de vida i un bàlsam per a les relacions entre els religiosos.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.