Vés al contingut

notícies relacionades

caputxins-nou-provincial

Jesús Romero, nou provincial dels Caputxins

CR | El guardià o superior de la comunitat de caputxins de Sarrià de Barcelona, Jesús Romero, ha estat escollit aquest dijous nou provincial dels Caputxins de Catalunya i Balears. Una responsabilitat que des del 2017 ocupava Eduard Rey i que els caputxins han renovat en el marc del 41è Capítol Provincial.

eduard-rey-vida-religiosa

Eduard Rey: “La Vida Consagrada és l’oportunitat d’obrir-se a allò diferent”

MONTSE PUNSODA –CR | "La vida religiosa té més sentit que mai". Fra Eduard Rey és el president de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC) i, amb motiu de la Jornada Mundial per a la Vida Consagrada que se celebra cada 2 de febrer, parlem amb ell perquè ens expliqui quina és la situació dels consagrats i consagrades a l'actualitat. "La Vida Consagrada és l'oportunitat d'obrir-se a allò diferent", diu. 

llorenç-puig

Llorenç Puig: “A la Unió de Religiosos he mirat de fer d'altaveu de realitats precioses”

CR |  El fins ara secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC), el jesuïta Llorenç Puig, ha publicat una carta d'agraïments i de comiat "per tot allò après i rebut" en els darrers dos anys al càrrec. En el mateix comunicat, Puig informa que el nou secretari de l'URC serà el germà de la Salle Xavier Fortuny. Per la seva banda, Eduard Rey continuarà sent el president d'aquesta estructura catalana.

panoràmica

Veure la fe

podcasts