Vés al contingut

notícies relacionades

llorenç-puig

Llorenç Puig: “A la Unió de Religiosos he mirat de fer d'altaveu de realitats precioses”

CR |  El fins ara secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC), el jesuïta Llorenç Puig, ha publicat una carta d'agraïments i de comiat "per tot allò après i rebut" en els darrers dos anys al càrrec. En el mateix comunicat, Puig informa que el nou secretari de l'URC serà el germà de la Salle Xavier Fortuny. Per la seva banda, Eduard Rey continuarà sent el president d'aquesta estructura catalana.

Eduard Rey: “En el bisbe Vadell vaig captar el desig sincer de comprendre la gent”

(CR) El president de la Unió de Religiosos de Catalunya, Eduard Rey, s'ha afegit a les nombroses mostres condol públiques després de la mort del bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell aquest dissabte a la matinada. En el seu missatge, Rey recorda les peregrinacions a Assís i a Loiola de la Delegació de Joventut de Barcelona que havia compartit amb el bisbe.

Els religiosos de Catalunya aborden els reptes comuns de l'escola cristiana

(URC) La Unió de Religiosos de Catalunya ha celebrat la seva 83a Assemblea a l'escola de les salesianes a Torre Gironella, a Sarrià. L'assemblea ha comptat amb l'habitual eucaristia presidida pel bisbe Romà Casanova i amb les paraules posteriors del president de l'URC, Eduard Rey. 

Els Frares Caputxins celebren un Capítol Provincial Extraordinari

(Caputxins) Els frares Caputxins de Catalunya s'han aplegat en Capítol Provincial, continuació del que es va fer al mes de setembre que va haver de ser molt breu a causa de la pandèmia. La trobada s’ha realitzat a la casa d’espiritualitat Francesc Palau, de les Carmelites Missioneres a Barcelona.

Religiosos demanen deixar enrere la lògica de bàndols

(URC/CR) Després de mesos en què les mesures sanitàries no ho han permès, la Unió de Religiosos de Catalunya (URC) ha celebrat presencialment la seva assemblea general. En aquesta 82a convocatòria, que ha tingut lloc a Salesianes – Torre Gironella de Barcelona, els principals mandataris d’instituts religiosos i de vida consagrada a Catalunya s’han trobat amb l’acompanyament del bisbe de Vic, Romà Casanova.

panoràmica

Veure la fe