Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Girona) El cinema Truffaut de Girona va acollir aquest dimecres l'estrena del documental 'Feliç mil aniversari', de Pere Solés i David Gimbernat. L'obra audiovisual relata la vida de la comunitat de monges benedictines que en l'actualitat resideixen al Monestir de Sant Daniel de Girona, que enguany ha celebrat el seu mil·lenari.

D'aquesta manera, el documental s'endinsa en la vida monàstica d'aquestes sis monges, que en un ambient distès i quotidià, relaten les motivacions per les quals van decidir dedicar-se a la vida contemplativa. Al llarg de la projecció, les monges van desgranant la seva història personal i permeten a l'espectador respirar el batec diari del Monestir.

La priora del Monestir de Sant Daniel, Maria Assumpció Piferrer, va celebrar la bona acollida que ha tingut el documental i va assegurar que "la comunitat de monges de Sant Daniel som felices perquè experimentem una vida plena, unides per l'amor de Crist".

'Feliç mil aniversari' s'emetrà el proper 9 de febrer a les 22.55h dins el programa 'Sense Ficció' de TV3. El documental ha estat rodat íntegrament al Monestir de Sant Daniel i ha estat produït per la productora DDM Visual amb el suport de l'Ajuntament i la Diputació de Girona, TV3 i la Generalitat de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.