Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(FEDAC) Com ha de ser l’escola del segle XXI? Podem afrontar els reptes del segle XXI amb el sistema educatiu del segle XX? Com volem que siguin les persones i el món del segle XXI? Aquestes són algunes de les preguntes que les 24 escoles FEDAC de Catalunya s’han plantejat i a les quals volen donar resposta amb el pla d’innovació educativa #avuixdemà2024. Per presentar aquesta proposta de transformació profunda de l’escola, la FEDAC organitza aquest dissabte 16 de novembre la jornada #avuixdemà2024.

L’acte té lloc simultàniament a quatre seus (Barcelona, Cerdanyola, Manresa i Girona). Al llarg del matí del dissabte, mestres speakers de les 24 escoles FEDAC presentaran els elements més innovadors del projecte #avuixdemà2024, com són les respostes als reptes per potenciar els talents dels alumnes, descobrir el lideratge interior, educar per a una vida plena o desvetllar la consciència planetària per viure el bé comú.

Els assistents també podran participar en tallers d’experiències d’èxit, amb dinàmiques obertes amb mestres i alumnes de la FEDAC.

L’acte és obert a tota la comunitat educativa en general, així com a totes les persones interessades a conèixer i experimentar en primera persona el projecte #avuixdemà2024. Les persones interessades poden consultar el programa complet i formalitzar la seva inscripció en els enllaços següents:

La FEDAC (Fundació Educativa Privada Dominiques Anunciata Pare Coll) es va crear l’any 2009 per assumir la titularitat de les 24 escoles Dominiques de l’Anunciata de Catalunya.