Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Vic) Els Missioners de Sant Josep del Pare Vilaseca exposen un pessebre de grans dimensions a la quasi-parròquia de Fàtima d'Igualada, a partir del dissabte 12.

La congregació, fundada per l’igualadí Josep Maria Vilaseca el 1872 a Mèxic amb l’objectiu de promoure el culte a sant Josep i l’evangelització preferentment dels pobres i indígenes, ha volgut celebrar d’aquesta manera els deu anys de la seva presència a Igualada.

Carlos Cardozo és l’artista creador de més de 200 peces realitzades en porexpan i materials reciclats, que representen diverses estampes del naixement de Jesús a Betlem. Ell i el seu grup de col·laboradors han treballat per dur a terme aquesta obra, que respon a l’afany evangelitzador dels missioners i de la qual es podrà gaudir, en el marc de las festes nadalenques, a partir del 12 de desembre a les set del vespre. El pessebre de Cardozo es va exposar a la Pobla de Claramunt l’any passat.

Per tal d’evitar el risc de contagi del Covid-19, el local compta amb totes les mesures de seguretat i prevenció aconsellades per les autoritats.

Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.