Vés al contingut

notícies relacionades

L'abat de Montserrat presidirà la festa del Sant Crist d'Igualada

(Santa Maria d'Igualada) Després de dos anys de restriccions, la festa del Sant Crist d'Igualada recupera la normalitat i enguany comptarà amb la presència de l'abat de Montserrat, Manel Gasch. Entre els actes programats, es recupera la tradicional processó d'homenatge a la imatge del Sant Crist pels carrers de la ciutat el dimarts de Pasqua. Una tradició que havia estat suspesa els darrers dos anys. 

Exposició d'un pessebre de grans dimensions a Igualada

(Bisbat de Vic) Els Missioners de Sant Josep del Pare Vilaseca exposen un pessebre de grans dimensions a la quasi-parròquia de Fàtima d'Igualada, a partir del dissabte 12. La congregació, fundada per l’igualadí Josep Maria Vilaseca el 1872 a Mèxic amb l’objectiu de promoure el culte a sant Josep i l’evangelització preferentment dels pobres i indígenes, ha volgut celebrar d’aquesta manera els deu anys de la seva presència a Igualada.

Parròquies d'Igualada: "La gent agraeix molt una trucada"

(Bisbat de Vic) Des del 12 de març, la Conca d’Òdena estava confinada perimetralment. És l’únic lloc de tot l’Estat on això passava. En aquestes circumstàncies, mossèn Eduard Flores ens relata com ho fa per continuar donant assistència pastoral, espiritual i d’acompanyament a la seva comunitat. És difícil expressar els sentiments que un té en aquesta situació que sobrepassa el que podíem imaginar.

El servei de l'Església a Igualada: “Toca anar a l'essencial”

(Glòria Barrete –CR) Truquem el rector de la parròquia de la Sagrada Família d'Igualada i la primera resposta a la pregunta 'com està?' comença a ser ja quasi un mantra per a tothom. “De salut estic bé”. I és que la salut des de fa setmanes és la preocupació primordial de tota la societat enmig de la pandèmia del Covid-19. 

'La Peça', el projecte d'Escola Pia Igualada per apropar les extraescolars a joves vulnerables

(Glòria Barrete –CR) Música, dibuix, futbol, reforç d'anglès o de matemàtiques. Hi ha infinitat de possibilitats en les activitats extraescolars per a infants i joves, però sovint hi ha una cosa comuna en totes, són cares i moltes famílies no se les poden permetre. L'Escola Pia d'Igualada, junt amb el suport de Càritas Igualada i l'Ajuntament, ha posat en marxa des del novembre el projecte socioeducatiu 'La Peça'. Un espai extraescolar, dins l'escola, dirigit a infants i joves vulnerables.

panoràmica

Veure la fe