Vés al contingut

notícies relacionades

capellans-casats-morlans-10

Xavier Morlans: “Hi ha deu mil capellans casats a l’Església catòlica”

GLÒRIA BARRETE -CR | Hi ha deu mil capellans catòlics, que depenen de Roma, casats. Aquesta afirmació que, potser sobtarà a molta gent, és ben real a l’Església catòlica. I és una de les afirmacions que es troben en el llibre ‘Capellans cèlibes i capellans casats. Dos pulmons per a una Església sinodal’, editat per Claret i escrit pel capellà Xavier Morlans. L’obra es presenta el dimecres 17 d’abril a les 19h a l’Hospital de Campanya de Santa Anna. Amb l’autor hem parlat al pòdcast de La Rebotiga d’aquest dijous.

morlans-jaraba-converses-directe-0

Morlans i Jaraba posen música al seu podcast

CR | En directe Xavier Morlans a la veu i guitarra, Gabriel Jaraba a la bateria i Antoni Olaf Sabater al teclat. Aquesta era la sorpresa final de la gravació del pòdcast “En la frontera” amb públic a l’Hospital de Campanya de Santa Anna que van fer aquest dimecres al vespre.
converses-frontera

El pòdcast 'En la frontera' emetrà el seu 30è episodi en directe a Sant Anna

CR | El pòdcast de Catalunya Religió, ‘En la frontera’, de Xavier Morlans i Gabriel Jaraba, per primera vegada farà la gravació en directe d'un episodi. El pròxim dimecres 21 de febrer a les 19 h a l’església de Santa Anna, Morlans i Jaraba gravaran en obert l’episodi que rebrà el nom d''Igualtat vs Fraternitat'. "Volem que els oients puguin assistir i gaudir en directe", comenta Morlans.

tribuna-joan-carrera-cr-gran

L'arquebisbe de Lima diu que l'acollida dels hospitals de campanya anticipa el futur de l'Església

ANIMASET | L’arquebisbe de Lima, Carlos Castillo, ha defensat aquest dijous que l’acollida que es dona als hospitals de campanya que han aparegut a diversos indrets del món “estan anunciant com serà el futur” de l’església. Ho ha dit en la tercera edició de la Tribuna Joan Carrera, una iniciativa del Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans i El Punt Avui, amb el suport de vint entitats.

“L’Església encara no està amb prou força a la xarxa”

(Jordi Llisterri –CR) Deu anys de l’agència catòlica de notícies Flama. Aquest dimecres ho van celebrar amb un acte i una missa a l’Església de Betlem de Barcelona. El teòleg i consultor del Pontifici Consell per a la Nova Evangelització, Xavier Morlans, va ser el ponent principal de la celebració parlant de comunicació i Evangelització.

panoràmica

Veure la fe

podcasts