Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 14/07/2022
Canvis al web de Catalunya Religió.

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.

Aquest canvi és un pas més per poder fer créixer el projecte de Catalunya Religió. L’anterior sistema requeria una actualització per millorar la gestió, edició i producció dels articles que publiquem al portal. Alhora, no ens permetia modernitzar algunes funcions com la gestió de la publicitat per fer-la més professional, el sistema d’enviament dels butlletins per fer-lo més ràpid, el sistema per a rebre donatius perquè fos més senzill i flexible, o l’entorn dels usuaris registrats per poder-vos oferir una atenció més personalitzada.

Aquest dimecres hem implantat la nova versió del web en la qual hem estat treballant els darrers mesos. La nova versió que afecta tant a la versió d’escriptori com l’accés des del mòbil. Això ens obre noves possibilitats que anireu veient pròximament. Però també, com en totes les transicions, és possible que hi detecteu alguna errada. Us demanem una mica de paciència en aquest impàs.

Des que Catalunya Religió va néixer el 2009 és la tercera renovació a fons que fem del portal per no quedar-nos enrere. Un canvi necessari poder continuar oferint àgilment el millor servei als lectors i per mantenir-nos com l’espai de més difusió de la informació religiosa des de Catalunya.

Com en les versions anteriors, continuem treballant amb un programari de codi obert, Drupal. Així, posem a disposició de tota la comunitat la inversió que hem fet en desenvolupar aquest entorn informàtic i ajudem a fer-lo créixer en la seva versió en català.

Una vegada més el vostre imprescindible suport ho ha fet possible. Agraïm especialment el suport d’entitats religioses, patrocinadors i donants particulars. Moltes gràcies a tots per la vostra confiança!

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.