Vés al contingut

notícies relacionades

Comencen les experiències de voluntariat internacional dels Salesians

(Salesians) Durant aquest mes de juliol les persones voluntàries de les ongd de la Inspectoria: Solidaridad Don Bosco, VOLS i Jóvenes y Desarrollo - Regió Est, han començat a viatjar per viure una experiència de solidaritat i aprenentatge en diferents llocs del món.

El voluntariat internacional de la vida religiosa a cop de clic

(CR) Txad, Mèxic, Tànger, Madagascar, Paraguai, Perú, Guatemala, República Dominicana o inclús el Líban són alguns dels països on la vida religiosa amb presència a Catalunya té vincles i organitza camps de treball, amb estades de curta o llarga durada.

Alumnes de Salesians Horta entrevisten una mestra voluntària a Cuba

(Salesians) “Hi ha gent que cansada de veure un món que no acaba d’agradar decideix posar la televisió i aprendre a oblidar. Hi ha gent que cansada de veure un món que no acaba d’agradar decideix passar a l’acció i donen un pas per crear un món molt millor”. Així presenten la mestre Eulàlia Bargalló des de l’escola salesiana d’Horta.

El voluntariat internacional de la vida religiosa a cop de clic

(CR) Txad, Mèxic, Hongria, Tànger, Madagascar, Togo, Perú, Guatemala, República Dominicana... són alguns dels països on la vida religiosa amb presència a Catalunya té vincles i organitza camps de treball, amb estades de curta o llarga durada.

Veure la fe