Vés al contingut

notícies relacionades

Joves claretians europeus treballen el diàleg interreligiós a Vic

(Claretians) Vuit claretians joves van participar a la trobada anual de claretians joves d’Europa. Una convocatòria per als que es troben en els seus cinc primers anys d’ordenació o professió perpetua (en el cas dels germans). És el que s’anomena “Quinquenni”.

Constituïda la Fundació Vedruna Catalunya Educació al servei de 14.000 famílies

(CR) Aquest dimecres es va constituir formalment el nou patronat de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. D’aquesta manera, es dóna formalitat a un procés de treball que va néixer fa deu anys amb el qual les Escoles Vedruna no només comparteixen un mateix Projecte Educatiu sinó que passen a formar una mateixa estructura organitzativa.

La família Vedruna celebra i manté viu el seu carisma

(Jordi Llisterri/Glòria Barrete–CR/Vic) Les germanes vedruna sempre somriuen. I més quan estan de festa. Dins dels actes dels 190 de la fundació de les Carmelites de la Caritat Vedruna, aquest cap de setmana van celebrar-ho amb una trobada organitzada a Vic per la nova província europea. Va ser un acte sobretot festiu coincidint amb la celebració del dia de Santa Joaquima de Vedruna. Un dissabte de trobada amb una eucaristia, un dinar i un festival al voltant de les obres d'art que ha inspirat en gairebé dos cents anys la santa nascuda a Vic.

Les germanes Vedruna celebren 190 anys i renoven la seva vocació educativa

(CR) Aquest divendres les Germanes Carmelites de la Caritat-Vedruna celebren els 190 anys de la seva fundació. Iniciada a Vic per Santa Joaquima de Vedruna, avui és la congregació religiosa amb més escoles a Catalunya, 36 a tot el territori. La celebració obre també una nova etapa de renovació educativa d’aquesta xarxa de centres docents.

"Cal respondre a on és important que siguem els claretians"

(Jordi Llisterri –CR/Vic) Aquest cap de setmana es va tancar el capítol provincial dels Missioners Claretians de Catalunya. Ricard Costa-Jussà, el nou provincial, explica en aquesta entrevista el sentit de l'assemblea que marca les prioritats dels propers anys.

panoràmica

Veure la fe