Vés al contingut

notícies relacionades

tribuna2

Javier Madrazo: “És un error deixar que la dreta s’apropiï del relat religiós”

TRIBUNA JOAN CARRERA | El polític cristià Javier Madrazo ha defensat aquest dimarts que “és un error de calaix deixar que la dreta s’apropiï del relat religiós, quan aquesta ideologia i cosmovisió, és la més allunyada dels valors de l’evangeli”. El militant de la Germandat Obrera d’Acció Catòlica (GOAC) ho ha dit durant la seva intervenció a la sisena Tribuna Joan Carrera, on ha explicat la seva visió del “compromís cristià en un ambient bel·ligerant”.
javier-madrazo

El polític Javier Madrazo parlarà del compromís cristià en un ambient bel·ligerant a la Tribuna Joan Carrera

CR | El polític cristià Javier Madrazo serà el convidat de la nova edició del col·loqui 'Tribuna Joan Carrera'. El militant de l'HOAC parlarà sobre com viu un polític cristià el seu compromís en un ambient bel·ligerant. Catalunya Religió és una de les entitats convocants d'aquesta conferència que tindrà lloc el 24 d'octubre a les dues del migdia.
Jesus Martinez Gordo

Jesús Martínez: “En el Sínode alemany els bisbes han triat escoltar el Poble”

GLÒRIA BARRETE –CR | Cisma a l’Església catòlica alemanya? Desautoritzacions del Vaticà a la Conferència Episcopal Alemanya? Trencament doctrinal? Totes aquestes qüestions fa un temps que envolten l’Església alemanya a causa de la celebració del seu Camí Sinodal. Què està passant a l’Església d’Alemanya?
Jesús Martínez Gordo

El teòleg Jesús Martínez analitzarà l'Església d'Alemanya a la Tribuna Joan Carrera

CR | El teòleg i escriptor, Jesús Martínez Gordo, serà el convidat de la tercera edició del col·loqui 'Tribuna Joan Carrera'. El professor parlarà sobre el 'El camí sinodal alemany i el sínode mundial de bisbes: què està en joc?'. Catalunya Religió és una de les entitats convocants d'aquesta conferència que tindrà lloc el 15 de juny. Aquest cop, serà en un format de un dinar-col·loqui al restaurant Pomarada de Barcelona. Per a poder participar-hi cal inscriure's prèviament.
Nathalie Becquart durant la Tribuna Joan Carrera

Nathalie Becquart: “No podem imaginar ni somiar l’Església només amb una part d'ella”

GLÒRIA BARRETE | Nathalie Becquart es convertia l'any 2021 en la primera dona a l'Església catòlica en ser subsecretària del Sínode. Aquest nomenament li dona per primera vegada dret a vot a una dona. Becquart, religiosa francesa, ha estat convidada a Barcelona per participar de la Tribuna Joan Carrera. Hem aprofitat per parlar amb ella sobre el paper de la dona en l'Església.
Nathalie Becquart

La dona amb més responsabilitat al Sínode: “No n’hi ha prou amb què les dones ocupin llocs de primera fila al Vaticà”

ANIMASET | La religiosa francesa Nathalie Becquart, subsecretària general del Sínode de Bisbes, ha destacat aquest dimecres que “el nostre món en crisi necessita realment el lideratge femení”. Durant la seva intervenció en la quarta edició de la Tribuna Joan Carrera, ha advertit que “no n’hi ha prou que les dones ocupin llocs de primera fila al Vaticà o a les esglésies particulars, per bé que això és important”.

Veure la fe

podcasts