Vés al contingut

notícies relacionades

george-sabe-maristes.00

“El terratrèmol a Síria també ens ha portat el regal de Déu: l’amor de les persones”. Bona Pasqua!

ROGER VILACLARA –CR | Han passat 60 dies des que un terratrèmol de magnitud 7,8 en l'escala de Richter i milers de rèpliques van sacsejar Síria i Turquia. El primer va ser el 6 de febrer a la matinada i va deixar més de 55.000 víctimes mortals. Dos mesos després, malgrat que els mitjans n’hagin deixat de parlar, la situació dramàtica continua. I enmig de la desesperació arriba la Pasqua.
caritas-siria-00

Càritas d'Urgell i de Tortosa envia 46.000 € a Turquia i Síria per als afectats pels terratrèmols

CÀRITAS URGELL / CÀRITAS TORTOSA | 50.000 morts, prop de 216.000 persones evacuades i més de 13,5 milions de persones han estat afectades a conseqüència dels terratrèmols a Turquia i Síria que van tenir lloc aquest febrer. Davant d'aquest context, Càritas Diocesana de Tortosa i Càritas Diocesana d'Urgell han fet un primer enviament de 14.000 € i 32.000 €, respectivament, amb destí als afectats per aquests desastres naturals.
caritas-sant-feliu-turquia-siria

Càritas Sant Feliu envia 12.000 € a Turquia i Síria per ajuda humanitària

CÀRITAS SANT FELIU | Des de l'esclat de l'emergència a Turquia i Síria, Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat ha vehiculat diferents donatius. Ara, l'organització ha fet públic que ha fet un primer enviament de 12.000 € a la xarxa de Càritas Internacional que, a través de les Càritas presents al territori, està gestionant la resposta humanitària.

Càritas Urgell inicia una campanya d’emergència per Haití

(CR) Tot just fa una setmana Haití va reviure un dels episodis més devastadors de la seva història recent. Un terratrèmol de 7.2 a l’escala de Richter va sacsejar el país caribeny, deixant sense vida a més de 2.000 persones -segons els recomptes oficials actuals- i més de 12.000 ferits, a més de destrossar unes 60.700 cases i afectar al voltant de 136.800 famílies. Les víctimes, però, podrien ser molt més nombroses ja que encara hi ha un gran nombre de persones desaparegudes.

La ràbia d'Isa Solà, la religiosa catalana de Jesús-Maria assassinada a Haití

(Jordi Llisterri –CR) Isabel Solà Matas va anar a Haití com a missionera de Jesús-Maria el 2008; el 2010 va sobreviure el greu terratrèmol que va causar 300.000 morts, i es va quedar allà ajudant a la reconstrucció del país. Aquest divendres va morir pels trets d'uns lladres mentre conduïa pel centre de Port-au-Prince.

panoràmica

Veure la fe

podcasts