Vés al contingut

notícies relacionades

càritas

Càritas Tortosa envia 35.000€ més per als afectats pels terratrèmols de Turquia i Síria

CÀRITAS TORTOSA | 35.000 euros amb destí als afectats pel terratrèmol de Turquia i Síria del passat més de març és la quantitat que Càritas Tortosa ha enviat a a Cáritas Española després d'una mobilització conjunta dintre del conjunt de Càritas parroquials i interparroquials de la diòcesi, així com parròquies i moltes aportacions individuals .

george-sabe-maristes.00

“El terratrèmol a Síria també ens ha portat el regal de Déu: l’amor de les persones”. Bona Pasqua!

ROGER VILACLARA –CR | Han passat 60 dies des que un terratrèmol de magnitud 7,8 en l'escala de Richter i milers de rèpliques van sacsejar Síria i Turquia. El primer va ser el 6 de febrer a la matinada i va deixar més de 55.000 víctimes mortals. Dos mesos després, malgrat que els mitjans n’hagin deixat de parlar, la situació dramàtica continua. I enmig de la desesperació arriba la Pasqua.

caritas-siria-00

Càritas d'Urgell i de Tortosa envia 46.000 € a Turquia i Síria per als afectats pels terratrèmols

CÀRITAS URGELL / CÀRITAS TORTOSA | 50.000 morts, prop de 216.000 persones evacuades i més de 13,5 milions de persones han estat afectades a conseqüència dels terratrèmols a Turquia i Síria que van tenir lloc aquest febrer. Davant d'aquest context, Càritas Diocesana de Tortosa i Càritas Diocesana d'Urgell han fet un primer enviament de 14.000 € i 32.000 €, respectivament, amb destí als afectats per aquests desastres naturals.

caritas-sant-feliu-turquia-siria

Càritas Sant Feliu envia 12.000 € a Turquia i Síria per ajuda humanitària

CÀRITAS SANT FELIU | Des de l'esclat de l'emergència a Turquia i Síria, Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat ha vehiculat diferents donatius. Ara, l'organització ha fet públic que ha fet un primer enviament de 12.000 € a la xarxa de Càritas Internacional que, a través de les Càritas presents al territori, està gestionant la resposta humanitària.

panoràmica

Veure la fe

podcasts