Vés al contingut

notícies relacionades

La SalleXperience: fe, cultura i vocació per als joves

(Roger Vilaclara –CR) Despertar una nova sensibilitat en els joves a través del diàleg entre fe i cultura. Amb aquest propòsit ha arrencat aquest curs La SalleXperience. Un projecte de l’àmbit de pastoral de les escoles La Salle de Catalunya que pretén potenciar l’interès dels joves per a l’acció social, la interioritat i la fe.  

El Museu Diocesà de Barcelona presenta els nous tallers infantils de Nadal

(Arquebisbat de Barcelona) Per tal d'apropar l'essència de Nadal a les famílies, el Museu Diocesà de Barcelona organitza nous tallers manuals per a nens i nenes. Enguany es proposa elaborar un pessebre en miniatura fet a partir de mongetes, o bé, una estrella feta amb papiroflèxia com a element de decoració per a la llar.

Blanquerna actualitza el format dels Tallers Blanquerna-Escola

(Fundació Blanquerna) Arran de la situació actual, que impedeix organitzar tallers presencials a les facultats, Blanquerna-URL n'ha modificat el format i els ha adaptat a les necessitats de cada centre educatiu. Així, durant el curs 2020-2021, Blanquerna-URL oferirà, de moment, tres tallers virtuals que incorporen vídeos i un dossier pedagògic perquè els estudiants els puguin fer des de les seves aules.

"Un cristià pot comunicar la intuïció que l'anima des de Facebook o Twitter"

(Laura Mor –CR) Càpsules formatives de 20 minuts. És el format que l'ACO, l'Acció Catòlica Obrera, ha escollit per a la II Jornada de Comunicació titulada 'Comunicar l’esperit de l’Evangeli a través d’internet'. La dediquen a l'ús de les xarxes socials i tindrà lloc el matí de dissabte dia 18 als locals parroquials de l'església de Santa Madrona, a Barcelona. El taller és obert a tothom i cal confirmar assistència.

“Una experiència memorable i significativa” per a 600 docents salesians

(Salesians) Un total de 610 docents de les escoles salesianes de Catalunya, Ciutadella, Monzón y Huesca participen aquests dies en unes jornades formatives a Barcelona. Concretament a l’escola Salesians Horta –divendres 1, dilluns 4 de juliol, dimarts 5 i dimecres 6 de juliol– i a Salesians Sarrià –dimarts 5 i dimecres 6 de juliol.

Nova edició dels Tallers Blanquerna-Escola

(Blanquerna-URL) Durant el mes de gener de 2016 Blanquerna-URL organitza els Tallers Blanquerna-Escola, destinats als estudiants de darrer curs de batxillerat o cicle formatiu amb l'objectiu de què coneguin d'aprop la Universitat i les activitats que realitzen els professionals en l'exercici de la seva feina. Tots els tallers els impartiran professors i professionals coneixedors del món universitari i laboral del seu respectiu àmbit, que respon

Veure la fe