Vés al contingut
Catalunya Religió

(Blanquerna-URL) Durant el mes de gener de 2016 Blanquerna-URL organitza els Tallers Blanquerna-Escola, destinats als estudiants de darrer curs de batxillerat o cicle formatiu amb l'objectiu de què coneguin d'aprop la Universitat i les activitats que realitzen els professionals en l'exercici de la seva feina. Tots els tallers els impartiran professors i professionals coneixedors del món universitari i laboral del seu respectiu àmbit, que respondran i orientaran els joves que hi assisteixin.

Entre els 17 tallers ofertats hi ha, per exemple, activitats de redacció de notícies, pràctiques en plató de televisió, creació de guions audiovisuals o seguiment del dia a dia d'una empresa de màrqueting, en el si de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals; en el cas de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, els estudiants podran experimentar amb la seva veu, aprendre a gestionar l'ansietat abans d'exàmens o saber quins són els beneficis de fer estiraments en el marc de l'activitat esportiva; i des de la Facultat de Ciències de la Salut, tallers sobre reanimació cardiorespiratòria bàsica, els medicaments per dins o fisioteràpia aplicada.

Aquest és un dels serveis a les escoles que s'ofereix des de Blanquerna-URL, junt amb les xerrades d’orientació professional, en el marc de l'escola, i les visites guiades als centres, en grups escolars que vulguin conèixer de prop les instal·lacions universitàries.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.