Vés al contingut
Si ets adolescent, jove o bé acompanyes joves no et perdis l’Aplec de l’Esperit!
Si vols trobar-te amb molts altres nois i noies que com tu descobreixen Jesús, la seva proposta i el que significa per la seva vida.
Si vols viure la joia de la fe, perquè fiar-se de Jesús és motiu de goig i de plenitud.
Si vols descobrir una Església jove, dinàmica, amiga, que et fa costat.
Si vols treure el nas per saber què pensem, proposem, celebrem aquests que ens diem cristians…
Si vols recuperar el coratge per continuar seguint Jesús com a deixeble.
Si vols ser més conscient de la teva missió en l’Església i la societat.
Vine a Banyoles el 7 de juny!
La intenció d’aquest aplec és que fem experiència de Jesucrist i ens trobem amb el Senyor, com els deixebles que al voltant del llac, escolten la Paraula del Senyor, experimenten la seva filiació amb el Pare i el reconeixen viu. En cada moment d’aquest Aplec ens interessa aquesta trobada íntima i personal amb Jesús però alhora comunitària i eclesial.
INSCRIU-TE
Si vols participar a l’Aplec de l’Esperit 2014 has d’inscriure’t a través de la pàgina web de l’Aplec, www.aplec2014.cat.
El formulari permet inscriure tant a una persona com a un grup. Cada inscripció genera un codi amb el qual es pot modificar la inscripció en qualsevol moment fins una setmana abans de l’Aplec.
Davant de qualsevol dubte sobre el funcionament de la inscripció recomanem llegir l’arxiu que trobareu a la portada de les inscripcions (apartat «Preguntes freqüents») amb les respostes a les preguntes i els dubtes que poden sorgir.
El període d’inscripcions finalitzarà el divendres 30 de maig.
Més informació al web www.aplec2014.cat

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.