Vés al contingut

notícies relacionades

nit-religions-2022-0

Nit de les Religions: “Els gitanos sempre hem sigut molt creients”

DAVID CASALS –CR | L’espiritualitat del poble gitano ha estat aquest cap de setmana un dels protagonistes de ‘La nit de les religions’, una jornada de portes obertes a una quarantena de llocs de culte, organitzada pel grup jove de l’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (AUDIR).

La Nit de les Religions, una gran oportunitat per les confessions

(Lucia Montobbio-CR)  Els dies 14 i 15 de setembre es celebra la quarta edició de La Nit de les Religions a Barcelona. Seran dos dies de portes obertes i d’activitats organitzades per conèixer i interaccionar amb la diversitat religiosa i tradicional de la ciutat. La iniciativa ha crescut cada any en nombre d’entitats que hi participen i aquest any ja són 54.

Quin és l'origen de Corpus Christi a Barcelona?

(Glòria Barrete –CR) L'Església Catòlica compta amb una festivitat mòbil per venerar l'Eucaristia. S'anomena Corpus Christi i se sol situar seixanta dies després del Diumenge de Resurrecció. Aquest dijous, 31 de maig, els catòlics celebren la festivitat de Corpus Christi. Però quin és l'origen d'aquesta festa a la capital catalana? Hem parlat amb en Sergio Arévalo. Ell és filòsof i ha realitzat el Màster en Diàleg Interreligiós a l'ISCREB amb una tesina sobre 'El procés de secularització de Corpus Christi de Barcelona'.

Veure la fe