Vés al contingut

notícies relacionades

retaule santa tecla

El Retaule de Santa Tecla, una de les tradicions més íntimes i autèntiques de Tarragona

CR | Tarragona celebra, del 15 al 24 de setembre, la seva Festa Major, la festa de Santa Tecla. Tot i que la major part del programa de les festes de Santa Tecla estigui format per activitats de caire popular, pels tarragonins, però, aquesta celebració no estaria complerta sense la seva vessant més religiosa, que els fa reflexionar i els porta a trobar la comunió entre el poble. 

Santa Tecla Tarragona 2022

Planellas: “Cal cridar ‘sacrilegi’ quan la llibertat es veu amenaçada i constatem abusos de poder”

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA  | Aquest divendres dia 23 de setembre Tarragona ha celebrat el dia gran de la seva festa major en honor de santa Tecla, verge i màrtir. La jornada ha començat al matí amb la celebració de l’Ofici pontifical en honor de la patrona de la ciutat, que ha estat presidida per l’arquebisbe Joan Planellas, i han concelebrat amb ell Joaquim Fortuny, vicari general; Antoni Pérez de Mendiguren, degà-president del Capítol de la Catedral; els vicaris episcopals, els canonges de la Catedral i altres preveres de la ciutat.
catedral-tarragona

La Catedral de Tarragona oferirà visites guiades de la mà dels canonges

Arquebisbat de Tarragona | Durant el mes d'agost, la Catedral de Tarragona oferirà una nova proposta de visites guiades a càrrec dels canonges de la catedral. La iniciativa permetrà descobrir alguns dels espais privats del Capítol de la Catedral, conèixer quines són les funcions que li són encomanades o quin és el sistema de votació que utilitzen els canonges quan s'ha de prendre alguna decisió. 

recull de notícies

Veure la fe