Vés al contingut

notícies relacionades

L'assistència religiosa evangèlica als hospitals públics, protegida en un conveni

(Direcció General d'Afers Religiosos) Aquest dimarts la Generalitat i el Consell Evangèlic de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per garantir l’assistència religiosa evangèlica als centres hospitalaris inclosos en la xarxa d’internament d’utilització pública de Catalunya. Els destinataris seran les persones malaltes ingressades en centres hospitalaris d’utilització pública que lliurament ho sol·licitin, així com els seus familiars.

Els Centres Socio-Sanitaris Catòlics ofereixen un curs especialitzat d’agents de pastoral

(CR) L’Escola de Pastoral “Nostra Senyora de la Salut” dels Centres Socio-Sanitaris Catòlics de Catalunya, associada al Camillianum, l’Institut Internacional de Teologia Pastoral Sanitària de Roma, organitza un any més el Curs biennal d’Agents de Pastoral. Aquest any arriba a la 25ena edició. És un curs de dos anys per adquirir una formació especialitzada en la intervenció pastoral en el món de la salut.

La pastoral de la salut: "Oferim suport per encarar moments dolorosos"

(Laura Mor –CR) Com es poden acompanyar situacions delicades de malaltia? I quan es tracta amb familiars de malalts crònics o de persones en fase terminal? Aquests i d'altres temes seran abordats enguany en el curs que proposa el SIPS, el Secretariat Interdiocesà de Pastoral de la Salut, i que enguany se centra en l'ètica de la salut.

Comencen les Jornades IQS per a professors de Batxillerat

(IQS) Com a centre universitari de referència, l'IQS ha dissenyat per aquest any 2014 una nova edició de les Jornades IQS per a professors de Batxillerat, que començaran aquest dimarts i que es dirigeixen especialment al professorat que imparteixen assignatures en les modalitats de ciències i tecnologia, ciències de la salut i ciències socials.

Forcades: "La medicalització no implica millor índex de salut"

(Aula Salut Blanquerna) "En la postmodernitat la medicalització no implica millor índex de salut". Teresa Forcades, doctora en medicina i religiosa benedictina del Monestir de Sant Benet de Montserrat, va fer aquesta afirmació en la 8a edició de l'Aula Salut Blanquerna que organitza la Facultat de Cièn

panoràmica

Veure la fe