Vés al contingut

notícies relacionades

com-saber-bateig

Com puc saber quin dia em van batejar?

ANNA ROBERT –CR | De la mateixa manera que recordem perfectament el dia del nostre aniversari, els cristians també haurien de saber i celebrar quin dia els van batejar. Així ho va defensar el papa Francesc fa un parell d’anys en una audiència general: “Com no ho celebrem, ens n’oblidem”. Però com es pot saber la data i el lloc de baptisme? Aquí us donem algunes claus per esbrinar-ho.

"El sagrament de la Unció dels malalts és un sagrament de vida"

(Bisbat de Lleida) El jesuïta Ramon Ribas va impartir una conferència telemàtica sobre el sagrament de 'La Unció dels malalts' organitzada per la Delegació de Pastoral de la Salut del bisbat de Lleida. Ribas va explicar que el sagrament de la Unció dels malalts "no és un sagrament de mort perquè tots els sagraments són de vida i de vida plena".

Què fer amb els infants que demanen la comunió sense estar batejats?

(CR) És una situació cada vegada més freqüent: infants que no han estat batejats de petits i que es preparen per celebrar el sagrament de l’eucaristia. I tot i que “pots semblar un problema a resoldre”, des del Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i Balears (SIC) ho consideren “una gran oportunitat pastoral”. Per això dedicaran el IX Seminari d’Estudi a parlar sobre el catecumenat dels infants.

panoràmica

Veure la fe